niedziela, 28 lipca 2013

~312

Podołałam pierwszemu wyzwaniu pieczenia bez glutenu i bez nabiału, a muffinki smakują mi bardziej niż takie 'normalne'! Chyba zachęci mnie to do częstszych eksperymentów:)

Owsianka z serkiem wiejskim, dżemem z owoców leśnych i owocami (maliny, jeżyny, jagody, nektarynka)




14 komentarzy:

  1. A z czym w końcu je zrobiłaś? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. kukurydziano-gryczane z jagodami i borówkami:)

      Usuń
    2. muszą być pyszne! :) jak masz zdjecia to od razu wstawiaj! *.*
      owocowa owsianka, jak najbardziej na tak :)

      Usuń
    3. Musiały być pyszne :)

      Usuń
    4. o, i ja myślę, że są pyszne. jak masz zdjęcie to nie tylko zdjęcie wstawiaj ale i przepis! :)

      Usuń
  2. Widzę śliczny nowy nagłówek! :)

    A owsianka jak zwykle wyśmienita :)

    OdpowiedzUsuń
  3. No, czyli pieczenie zakończone sukcesem ;) Tak ma być!
    Apetyczna owsianka, widzę, że jedzona bardzo wczesnym rankiem :D

    OdpowiedzUsuń
  4. W takim razie koniecznie chcę przepis na te muffinki! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. muszą być pyszne, więc czekam na przepis;))

    cieszę się, że wróciłaś!;)

    OdpowiedzUsuń
  6. jeżyny! chodzą za mną już od dawna :D

    OdpowiedzUsuń
  7. z serkiem wiejskim i owocowymi dodatkami jak najbardziej pycha !!
    miłego dnia ;*

    OdpowiedzUsuń
  8. Zatem strach ma wielkie oczy i nie trzeba się obawiać nowych połączeń czy nieznanych wcześniej smaków, czy też obawiać się, że nie wyjdzie coś tylko dlatego, że wcześniej się tego zwyczajnie nie robiło:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Owsianka z wiejskim, omnomnom :D A serek dodany na wierzch, czy jeszcze podczas gotowania w garnku ? :>

    OdpowiedzUsuń
  10. owsianka z takimi dodatkami musiała być cudowna

    OdpowiedzUsuń