wtorek, 30 lipca 2013

~314

Napisałam pięknego (no tak, kwestia dyskusyjna), długiego posta i rzecz jasna musiał mi się skasować. A na ponowne pisanie brak mi cierpliwości (to zdecydowanie nie jest moja najmocniejsza strona). Może lada dzień najdzie mnie wena, a teraz zabieram się za rocznicowe wypieki i kolejny bezglutenowy i beznabiałowy eksperyment! Miłego dnia:)


Płatki ryżowe z siemieniem lnianym podane z serkiem wiejskim, dżemem z owoców leśnych, malinami i jeżynami



17 komentarzy:

  1. Płatki ryżowe są takie delikatne :) Połączone z dżemem i owocami musiały smakować cudnie.

    Miłego dnia! Upiecz coś dobrego, koniecznie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszne płatki :)
    Miłego pieczenia! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Kolejne płatki ryżowe w pysznej wersji. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Też mi się parę razy zdarzyło... a potem pisanie tego od początku, to już nie to samo, ale mam nadzieję, że za jakiś czas choć troszkę odtworzysz nam treść posta :)

    OdpowiedzUsuń
  5. pochwal się tymi wypiekami!! :))

    OdpowiedzUsuń
  6. proste, a takie delikatne i pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  7. o tak, typowo letnie śniadanko! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. nie znoszę jak mi się post skasuje... na całe szczęście tylko 3 razy się zdarzyło, i więcej sobie nie życzę hehe ;D i tobie też :)
    pysznie, dawno tych płatek już nie jadłam, a z tak smacznymi dodatkami na pewno smaczne ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Delikatne ryżowe płatki, mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  10. nienawidzę jak mi sie posty kasują i też nigdy ich drugi raz nie piszę ;) daj jeżynek trochę :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Jeżynki! Coś czuję, że w tym roku ich nie posmakuję :(
    Nienawidzę tego jak usuwa mi się post albo przez przypadek kliknę na "zamknij" , kiedy chcę zamknąć inną stronę...

    OdpowiedzUsuń
  12. Lubię płatki ryżowe, a tak rzadko je jadam, czemu ? :P
    Pyszne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  13. znam tylko jedno słowo , by opisać to co masz w miseczce - mniam :3

    OdpowiedzUsuń
  14. Uwielbiam ryżowe, muszę je kupić :)

    OdpowiedzUsuń