czwartek, 22 sierpnia 2013

~332




Jabłkowo-cynamonowa pieczona owsianka z serkiem wiejskim, powidłami śliwkowymi, jabłkiem i śliwką



12 komentarzy:

  1. Poratuję, przynajmniej taką mam nadzieję.

    Jesiennie u Ciebie!

    OdpowiedzUsuń
  2. masz całkowicie racje. Ale zawsze może być lepiej, i będzie :*

    OdpowiedzUsuń
  3. Chętnie poratuję. Jeśli te plaster wystarczy, bo czasem trzeba czegoś więcej.
    Dla mnie tak jak dla Whin Twoje śniadanie skojarzyło się z jesienią! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Widać jak musiałaś tęsknić za piekarnikiem :D

    OdpowiedzUsuń
  5. mam to samo, niestety po niektórych ranach zostają blizny, które przypominają nam się na zawsze...

    OdpowiedzUsuń
  6. Rzeczywiście jesiennie, ale trzeba się pogodzić z kończącym się latem (i wakacjami!)..

    OdpowiedzUsuń
  7. kupiłam dziś śliwki, więc też szykuję się coś śliwkowego ;) pysznie u ciebie z owsianką <3
    poczekaj, zaraz będę i przykleję plasterek - taki odporny na smutki :*

    OdpowiedzUsuń
  8. Śniadanie idealne dla mnie <3

    OdpowiedzUsuń
  9. Jesienne klimaty widzę ;) dawno nie zapiekałam owsianki !

    OdpowiedzUsuń
  10. Życzę wytrwałości! Cudowne śniadaniowe połączenie <3

    OdpowiedzUsuń