poniedziałek, 12 sierpnia 2013

~321 chwilowy przeskok do jesieni




Cynamonowy owsiany pudding chlebowy z gruszką i słonecznikiem, potem podany z serkiem wiejskim i marmoladą różaną



13 komentarzy:

  1. Też zmarzłam dzisiaj w nocy! Więc ciepłe śniadanie obowiązkowo! Twoja miseczka rzeczywiście musiała dzisiaj rano pachnieć nieco jesienią ;-)) Ale to przecież pyszny zapach!

    OdpowiedzUsuń
  2. No tak, dziś noc była zimna. Ja otuliłam się kołdrą, ale czasy spania w samej pidżamie bez koca czy kołdry chyba już minęły. :<
    Dobrze, że zawsze można rozgrzać się takim śniadaniem ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Korzenne smaki..to lubię ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jesiennie się zrobiło...I u Ciebie i na dworze... :) Jednak lubię takie smaki! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Faktycznie od kilku dni jest dość chłodno.
    I mimo, że jesienne ja chce koniecznie przepis! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ja spie przy otwartym oknie ;p i tez troche zmarzlam ;p

    OdpowiedzUsuń
  7. Ja dzisiaj obudziłam się leżąc na kołdrze i też mi było zimno, więc rozumiem Twój 'problem':p A z tą konstruktywnością działań na wakacjach nie należy przesadzać:*

    OdpowiedzUsuń
  8. mi też dziś było chłodno, ale teraz już piękne słoneczko :D

    OdpowiedzUsuń
  9. owsiany pudding chlebowy? czyli ze jeszcze z płatkami?

    OdpowiedzUsuń
  10. pudding chlebowy to bym zjadła *-* do tego owsiany? mmm !

    OdpowiedzUsuń
  11. faktycznie jesiennie, ale to chyba moje ulubione zestawienia :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ciepłe, miseczkowe śniadanie po chłodnej nocy to najlepsza opcja na poprawę humoru :)

    OdpowiedzUsuń