niedziela, 21 października 2012

~113


Waniliowe kluseczki z brzoskwinią i kawałkami proteinowego batona borówkowego




29 komentarzy:

  1. O, widziałam już gdzieś te kluseczki i się tak czaję do ich zrobienia :) Na pewno miałaś pyszne śniadanie!

    OdpowiedzUsuń
  2. A ja muszę się za naukę wziąć...

    OdpowiedzUsuń
  3. Milej niedzieli :)
    Jak zrobilas te kluseczki? Wygladaja mega smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 1/2 jajka
      100g serka waniliowego
      1 łyżka otrębów żytnich
      1,5 łyżki mąki żytniej

      Wszystkie składniki wymieszałam i nabierając po trochu ciasta na małą łyżeczkę wrzucałam na wrzątek. Wyjmowałam ok. 2 minuty po wypłynięciu:)

      Usuń
  4. świetne te kluseczki , poproszę o przepis ;p
    i co to za batonik ?

    OdpowiedzUsuń
  5. Fajne kluseczki, z danio - brzmi ciekawie, podasz przepis? ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Co Ty od nich chcesz??? Przecież wygladają ładnie i pewnie tak samo smakowąły :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Podaj przepis. :) Chętnie spróbuję.

    OdpowiedzUsuń
  8. o, jakie pyszności! jak je zrobiłaś? ;>

    OdpowiedzUsuń
  9. bardzo mila i oczywiście smaczna odmiana :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ale mi zrobiłaś smaka na takie kluseczki! :))

    OdpowiedzUsuń
  11. Zazdraszczam luzackiej niedzieli!

    OdpowiedzUsuń
  12. Wzajmenie miłej! :* Zbieraj siły :)

    OdpowiedzUsuń
  13. mmm takie kluseczki uwielbiam! pysznie wyglądają z dodatkami :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Jak ja lubię kluseczki:)
    Ale staram się zbytnio z nimi nie eksperymentować po ostatnim incydenciexD

    OdpowiedzUsuń
  15. fantastyczny przepis! zapraszam też do mojego konkursu: http://nietylkopasta.pl/konkurs-kulinarny-ze-spizarni-na-stol-2/

    OdpowiedzUsuń