poniedziałek, 25 marca 2013

~268




Kasza gryczana niepalona z płatkami owsianymi gotowana z dodatkiem soku buraczanego podana z bananem, porzeczkami, serkiem wiejskim, lodami straciatella i jogurtem żurawinowym


W rzeczywistości kolor był bardziej intensywny:) 




34 komentarze:

  1. Taki sposób na obiadowe resztki bardzo mi się podoba. ;) Gryczanka na słodko to bardzo smaczna propozycja. To i Twoje dodatki *_* Gdybym za oknem nie miała lodu, zapewne byłabym gotowa na lody o poranku...

    OdpowiedzUsuń
  2. śniadanie w łóżku o tak ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Nigdy nie jadłam kaszy gryczanej w takim wydaniu ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. śniadanie w łóżku ja też chce;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ile dodatków *-* dzięki burakowi musiała mieć piękny kolor :)

    OdpowiedzUsuń
  6. nie ma to jak śniadanko w łóżku :)

    OdpowiedzUsuń
  7. om nm nom <3 lody na śniadanieee :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Powiem Ci, że istny misz-masz w Twojej miseczce, niczego tam nie brakuje:p

    OdpowiedzUsuń
  9. ależ ciekawe połączenie smakowe :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ile zupełnie różnych smaków! podziwiam za odwagę, nie śmiałabym dodać tyle różnych rzeczy, a jak widać szkoda, bo wiele tracę ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ale pysznie i zdrowo :) Muszę spróbować niepalonej na słodko!

    OdpowiedzUsuń
  12. Ile boskich dodatków! Takie są najlepsze<3

    OdpowiedzUsuń
  13. Lubię takie kreatywne wykorzystywanie resztek :) A poza tym to Twoje śniadanie wcale nie wygląda na "resztkowe", wręcz przeciwnie :P

    OdpowiedzUsuń
  14. Świetnie się prezentuje, chętnie bym spróbowała gryczanej z burakowym posmakiem :D

    OdpowiedzUsuń
  15. o matko, jakie fantastyczne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  16. świetne wykonanie kaszy :D

    OdpowiedzUsuń
  17. ten dodatek buraczkowy mnie zdziwił:D

    OdpowiedzUsuń
  18. ciekawie i pysznie !!! słodko ,mniam <3

    OdpowiedzUsuń
  19. Nigdy nie probowalam kaszy gryczanej na slodko, ile dodatkow, ile pysznych smakow!

    OdpowiedzUsuń
  20. Już od dawna zabieram się za buraczaną owsiankę ;)

    OdpowiedzUsuń
  21. dobry sposób na wykorzystanie, podziwiam ^^

    OdpowiedzUsuń
  22. jak widzę gdzieś słowo 'straciatella' to wiem, że musiało być pyszne^^

    OdpowiedzUsuń
  23. Jakie oryginalne i ciekawe śniadanie! Jestem pod wrażeniem! *__*

    OdpowiedzUsuń
  24. chyba zaślinię laptopa! :D co za smaki w tej miseczce! a lody straciatella uwielbiam! <3

    OdpowiedzUsuń
  25. Boże! Takiego wypasu w jednej misce to chyba nigdy n ie widziałam! Cudowne składniki, w szczegolności LODY! <3

    OdpowiedzUsuń
  26. aż nie wiem co napisać ;p banany, lody, serek, jogurt na tak, reszta jak dla mnie na nie ;) a do buraków brrrr i ich soku się chyba nigdy nie przekonam.

    OdpowiedzUsuń
  27. Przepis na pastę już dodany! :) Mam nadzieję, że się przyda!

    OdpowiedzUsuń
  28. Kasza gryczana na słodko? Jeszcze nie próbowałam. Do tej pory tylko w wersji obiadowej czyli kasza, gulasz i buraczki :D
    Pozdrawiam i zapraszam http://mybettermeals.blogspot.com/ :)

    OdpowiedzUsuń
  29. też nie mogłam wczoraj spac :(

    OdpowiedzUsuń