piątek, 24 sierpnia 2012

~55

Smażone serduszka z polenty podane z serkiem wiejskim, płatkami migdałowymi i borówkami



28 komentarzy:

  1. Ale pomysłowe śniadanie. Bardzo apetycznie sie prezentuje.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja wczoraj o 22. 30 zjadłam go 400 gxP

    OdpowiedzUsuń
  3. Te serduszka wyglądają niesamowicie :). Zazdroszczę masełka M&S!

    OdpowiedzUsuń
  4. Dwa razy tyle poproszę - zważywszy na bieganie :) Pyszne połączenie. Muszę spróbować takiej polenty.

    OdpowiedzUsuń
  5. ślicznie wyglądają. ;) ja dwa dni temu kupiłam sobie masełko z m&s i już połowy nie ma ;d

    OdpowiedzUsuń
  6. bardzo fajne śniadanie ,musiałabym wypróbować w końcu polentę i zrobić takie smażone cuda ;) masło z M&S -zazdroszczę ;d

    OdpowiedzUsuń
  7. ojj ile ja już opróżniłam słoików z masłem z m&s ;) ciekawe jak długo u Ciebie wytrzyma

    OdpowiedzUsuń
  8. jakie cuda *_* zazdroszczę masełka! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. No własnie zastanawiałam się dlaczego nie ma masła :P Ale jednak się skusiałaś. Pomysł świetny, bardzo mi się podoba taka wersja placuszków :)

    OdpowiedzUsuń
  10. jak to ślicznie, wręcz subtelnie wygląda! *,*

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie jadłam jeszcze polenty. Może czas spórbować.

    OdpowiedzUsuń
  12. Próbowałam polentę w Londynie, gdzie przygotowywałam ją w pracy. Muszę ją zrobić! :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Nie miałam okazji jeść polenty, muszę nadrobić straty:)

    OdpowiedzUsuń
  14. ale śliczności:) naprawdę urocze śniadanie:D

    OdpowiedzUsuń
  15. awww, naprawdę urocze <3 :):):)

    OdpowiedzUsuń
  16. Ale ślicznie wyglądają, musiały być przesmaczne :)

    OdpowiedzUsuń
  17. cudne te serduszka *.* i smaczne na pewno! uwielbiam Twoje sniadania :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Ale to musiało być dooobre!!!

    OdpowiedzUsuń